0474 39 08 08 info@belogic.be

Industriële automatisatie

Machine en procesautomatisatie

BeLogic is uw partner voor de ontwikkeling van al uw industriële procesautomatisering voor productiebedrijven en machinebouwers.

Procesautomatisatie of machinebesturing

We zijn expert in alle aspecten van procesautomatisatie of machinebesturing:

  • Programmatie van hardware en software voor uw productieprocessen, manipulatie, transportsystemen of machines
  • Projecten in PLC-automatisering en SCADA-visualisatie voor machinesturingen en procesautomatisering,
  • Turn-keyprojecten: schema’s tekenen, bouw van elektrische kasten of schakelkasten, PLC-programmatie (software).

Wij houden van uitdagingen: leg ons uw productieplan voor en wij vinden én ontwikkelen een innovatieve oplossing. Het is uw garantie om zeker, snel en veilig te produceren.

Als systeem integrator is BeLogic vooral gestandaardiseerd op Siemens PLC sturingen. We programmeren S5, S7-300, S7-400, S7-1200, S7-1500.

 

Vermits onze klantenportefeuille productiebedrijven bevat zijn we vertrouwd te werken in productie omgevingen waar stilstanden beperkt of ongewenst zijn.

We staan garant voor het aanleveren van PLC software die eenvoudig te lezen en te debuggen is. Onze software wordt ook uitvoerig getest voor implementatie. Meestal werken we met klantafhankelijke typicals. 

Een PLC stuurt de machines en processen aan. PLC staat voor Programmable Logical Controller. De visualisatie van de machine of het proces wordt weergegeven door een HMI of SCADA. HMI staat voor Human Machine Interface en is meestal voldoende voor de visualisatie van een machine. SCADA staat voor Supervisory Control And Data Acquisition en wordt vooral toegepast voor de visualisatie van processen of complexere machines. Een SCADA is sneller, heeft meer rekenkracht en kan gekoppeld worden met hoger liggende systemen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

CONTACTGEGEVENS

Belogic BV
Olivier Camerman

Rouwbergskens 7 Unit 15
2340 Beerse
Tel: +32 474 39 08 08
E-mail: info@belogic.be

BTW: BE0832.748.463

Volg mij op LinkedIn

OP DE KAART

OVER BELOGIC

BeLogic is gespecialiseerd in procesautomatisatie en machinesturing voor bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze flexibele en snelle service kan u steeds op ons rekenen.