0474 39 08 08 info@belogic.be

Bordenbouw

Bordenbouw, zowel ontwerpen als  vervaardigen

BeLogic is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van elektrische kasten op maat.

Bordenbouw op maat

 

BeLogic ontwerpt en produceert elektrische schakelborden voor industriële toepassingen in eigen beheer.

Onze specialisatie in bordenbouw gaat voornamelijk uit naar procesindustrie en machinebouw.

Kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie dragen we hoog in het vaandel. Elk laagspanningsbord wordt uitgebreid getest in de werkplaats voordat die aan de klant wordt geleverd.

Als engineering van onze elektrische schema’s gebruiken we Eplan P8. Elk schema bevat een kabellijst, klemmenlijst en materiaallijst. Het lastenboek van de klant is bepalend voor de keuze van de in te zetten componenten.

De keuze van de componenten moet afgestemd worden op de PLC-sturing. Dit is een sterke troef van BeLogic dat we zowel software als hardware engineering beheersen in-house. Hieruit halen we veel efficiëntie. We zien bij collega’s dat bijvoorbeeld het type I/O kaarten niet optimaal wordt benut, met als gevolg meer werkuren. Algemeen is er een evolutie naar meer software, denk maar aan een Safety PLC. BeLogic streeft naar “Less hardware is less maintenance”.

In het ontwerp van het elektrisch schema wordt ook rekening gehouden met een goede diagnose rapportering naar operatoren of technici. Dit komt productiestilstanden ten goede.

Onze voorkeur gaat uit naar turn-keyprojecten. PLC-software en bordenbouw worden nauw op elkaar afgestemd. U kunt natuurlijk bij ons ook terecht  voor het bouwen van elektrische kasten met een aangeleverd elektrisch schema.

U vindt een aantal toepassingen onder Projecten.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

CONTACTGEGEVENS

Belogic BV
Olivier Camerman

Rouwbergskens 7 Unit 15
2340 Beerse
Tel: +32 474 39 08 08
E-mail: info@belogic.be

BTW: BE0832.748.463

Volg mij op LinkedIn

OP DE KAART

OVER BELOGIC

BeLogic is gespecialiseerd in procesautomatisatie en machinesturing voor bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze flexibele en snelle service kan u steeds op ons rekenen.