0474 39 08 08 info@belogic.be

Bordenbouw

Projectdetails

  • Type project: bordenbouw
  • Doel: compacte borden bouwen die sneller vervaardigd worden

Projectomschrijving

 

Bordenbouw en PLC-automatisatie:
Het project bestaat uit:

  • Elektrische schema’s ontwerpen en tekenen in Eplan P8
  • Bordenbouw
  • PLC-automatisatie
  • Bekabeling machine
  • Om de engineerings-, ontwerp- en bekabelingstijd te drukken wordt er gewerkt met ET200eco modules van Siemens op Ethernet. Dit heeft ook zijn invloed op de schakelkast. Minder uren in bordenbouw en compactere elektrische kast. De lengtes van de machinebekabeling of fieldbekabeling worden beperkt omdat de ET200eco modules nabij de sensoren worden geplaatst.

De Safety PLC communiceert over Ethernet met ET200s modules. De veiligheidsfuncties zijn aangesloten op Safety I/O via Siemens Safety Integrated.

Om de snelheid van de pompen te laten variëren is met Danfoss frequentiesturingen gewerkt op Profibus (met Safety ingang). Het lastenboek van de klant schrijft dit voor. Onze voorkeur gaat uit naar de frequentiesturingen van Siemens via Profisafe.

Elektronische zekeringen zijn toegepast voor het beveiligen van de 24V verdelingen.

Hedendaagse PLC-automatisatie en bordenbouw bestaat in het beperken van hardware en verbindingen. Less hardware is less maintenance! Bijkomend betekent dit meer flexibiliteit omdat het makkelijker is om aanpassingen of uitbreidingen door te voeren.

Dit alles gebeurt in eigen beheer in ons atelier te Beerse nabij Turnhout. De elektrische kasten worden hoogwaardig afgewerkt. Uitsnijdingen gebeuren door middel van laser of waterstraalsnijden.

Door de hoge efficiëntie waarmee we automatisatieprojecten uitvoeren, maakt dat we scherpe prijzen kunnen hanteren. Zo kunnen we ook kleinere projecten in onderaanneming realiseren.

Andere voorbeelden van PLC-Automatisatie en Bordenbouw : Overzicht projecten

Voor meer informatie over PLC Automatisatie en Bordenbouw: Contact

Projectfoto’s

CONTACTGEGEVENS

Belogic BV
Olivier Camerman

Rouwbergskens 7 Unit 15
2340 Beerse
Tel: +32 474 39 08 08
E-mail: info@belogic.be

BTW: BE0832.748.463

Volg mij op LinkedIn

OP DE KAART

OVER BELOGIC

BeLogic is gespecialiseerd in procesautomatisatie en machinesturing voor bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze flexibele en snelle service kan u steeds op ons rekenen.