0474 39 08 08 info@belogic.be

Veilig voedsel stopcontacten

Projectdetails

  • Type project: mechanisch ontwerp
  • Doel: een voedselveilig stopcontact

Projectomschrijving

Voor een bakkerij hebben wij stopcontacten gemaakt die veilig en hygiënisch zijn wanneer iemand met voedsel werkt. De stopcontacten zijn ingesloten door inox en er is geen enkel recht vlak. Dat is omwille van de gmp: Good Manufacturing Practice. Dat is een kwaliteitsborgingsysteem in onder andere de voedselindustrie. Rechte oppervlaktes moeten worden vermeden wanneer je met eten werkt, omdat er vuil blijft liggen en dan ontwikkelen er bacteriën. Wanneer er een schuin oppervlak is, kan het stof of vuil niet blijven liggen en het is dus veel hygiënischer wanneer je met voedsel bezig bent.

Het stopcontact is op een tafel gemaakt die je kan wegrijden zodat er altijd grondig gepoetst kan worden in de bakkerij.

Op de eerste foto zie je het stekkerblok met de schuine oppervlaktes. Op de tweede foto zie je een stekker op de tafel af te koppelen om te verzetten.

Projectfoto’s

CONTACTGEGEVENS

Belogic BV
Olivier Camerman

Rouwbergskens 7 Unit 15
2340 Beerse
Tel: +32 474 39 08 08
E-mail: info@belogic.be

BTW: BE0832.748.463

Volg mij op LinkedIn

OP DE KAART

OVER BELOGIC

BeLogic is gespecialiseerd in procesautomatisatie en machinesturing voor bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze flexibele en snelle service kan u steeds op ons rekenen.